Світильник Nowodvorski: недорогі і сучасні моделі від відомого бренду з доставкою по Україні

Відвідавши спеціалізований інтернет-магазин «16 А» вам надається можливість придбати за демократичною вартістю підсвічування або бра Nowodvorski з гарантією від виробника. Будучи офіційним дилером в Україні виробів популярного бренду, ми пропонуємо не лише високу якість, світильників, що реалізовуються, але і вигідні з комерційної точки зору умови співпраці.

До речі, ось такі бра Nowodvorski — це не просто торгова марка, але компанія, що займається розробкою і виготовленням різнопланового модельного ряду декоративних світильників, в актуальних стилістичних варіаціях, починаючи від елегантної класики і закінчуючи сучасним модерном. Вишуканість форм, продуманість деталей і реалізація ексклюзивних дизайнерських рішень — ось запорука успіху продукції Nowodvorski.

ТМ Nowodvorski Lighting — це один з найбільших і найбільш відомих у всьому світі польских виробників різноманітних світлотехнічних товарів.

Незважаючи на те, що територіально інтернет-магазин «16 А» знаходиться у Львові, скористатися нашим сервісом і замовити світильник Nowodvorski можуть клієнти з інших міст. Доставка замовлення у будь-яку точку України здійснюється за допомогою «Нової Пошти» або інших популярних транспортно-логістичних компаній.

Конкурентні переваги продукції польського бренду

Якщо ви замислюєтеся про те, щоб бра Nowodvorski купити в нашому інтернет-магазині, в якому представлена сертифікована продукція, що поставляється безпосередньо від виробника, вам буде цікаво дізнатися про достоїнства виробів польської компанії:

  1. Доведена до досконалості зовнішня естетика і висока якість складання.

  2. Екологічність і тривалий експлуатаційний ресурс, який досягається за рахунок використання безпечних і надійних комплектуючих, а також здійснення технічного контролю на усіх етапах виробництва.

  3. Широкий асортиментний ряд, як бюджетних моделей, так і варіантів класу люкс.

Наявність власних виробничих потужностей, дозволяє компанії вже упродовж 20 років випускати функціональні, стильні і надійні освітлювальні прилади, що мають підвищений попит у більш ніж в 50 країнах світу.

Як оформити замовлення?

Купити світильники Nowodvorski у нас з гарантією від виробника можна оформивши заявку онлайн, замовивши послугу «зворотного зв’язку» або зв’язавшись з операторами колл-центру по вказаних на сайті телефонних номерах.

Джерело: 16a.com.ua